Ποιοι Ειμαστε

Το οικογενειακό εστιατόριο ΜΠΑΚΑΛΗΣ όλο το χρόνο προσφέρει στους επισκέπτες ότι καλύτερο υπάρχει στις ακτές της Μεσογείου

Our Story

Ποιοι Ειμαστε

Το οικογενειακό εστιατόριο ΜΠΑΚΑΛΗΣ όλο το χρόνο προσφέρει στους επισκέπτες ότι καλύτερο υπάρχει στις ακτές της Μεσογείου – ζεστασιά και θαλπωρή, θάλασσα και ήλιο, φρέσκα θαλασσινά, αγαπημένα πιάτα και κρασιά από τους καλύτερους παραγωγούς.

Το εστιατόριο βρίσκεται σ’ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην παραλία Πευκοχωρίου σε μια μοναδική τοποθεσία η οποία συνδυάζει τον αργό ρυθμό της ζωής και την ενέργεια του δημοφιλούς θέρετρου. Το καλοκαίρι αυτό το τοπίο αποτελεί έναν αγαπημένο τόπο διακοπών των κάτοικων της πόλης και τουριστών, και τον χειμώνα ένα ζεστό χώρο για όσους αναζητούν ένα σπιτικό περιβάλλον.

Το μενού του εστιατορίου περιέχει άφθονα όλα τα είδη θαλασσινών: στρείδια, χταπόδια, καλαμάρια, πολλά είδη φρέσκων ψάριων. Μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας τον τρόπο μαγειρέματος: σε ατμό, στη σχάρα ή με αρωματικά βότανα…

Our Story

The Best Place to Eat Seafood

Μπακάλης Πευκοχωρι

Το εστιατόριο ΜΠΑΚΑΛΗΣ σας προσφέρει την γεύση παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας καθώς και πιάτα μαγειρεμένα από το σεφ σύμφωνα με τις παλιές οικογενειακές συνταγές. Και φυσικά αξίζει να υπενθυμίσουμε την κάρτα κρασιών, η οποία περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από αλκοολούχα ποτά και κρασιά από όλο τον κόσμο, τα οποία τονίζουν τέλεια όλες τις αρωματικές νότες και κάνουν την αίσθηση από το γεύμα αξέχαστη.
Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ανοίγει τις πόρτες του κάθε μέρα, προσκαλώντας όλους, που εκτιμούν την φιλοξενία και περιποίηση σε συνδυασμό με την αρμονία της γεύσης, υπέροχη θέα και επιθυμούν να απολαύσουν πραγματικά τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας στην καλύτερη απόδοση τους.

Ποιοτική
πρώτη υλη

Η πρώτη ύλη είναι αυτή που κάνει τη διαφορά και προσδίδει μία αυθεντία στην εξίσου σημαντική γεύση κάθε προϊόντος. Η γεύση παραπέμπει σε εικόνες, μνήμες και συναισθήματα. Το εστιατόριό μας σάς δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία και να εμπλουτίσετε τις αναμνήσεις σας και να έχετε κάτι από Ελλάδα, κάτι που θα σας συντροφεύει πάντα και παντού. Αντιπροσωπεύουμε την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα χρησιμοποιώντας φρέσκα, αγνά και ντόπια υλικά τιμώντας την καταγωγή και την ταυτότητά μας. Το εστιατόριο Μπακάλης έχει προετοιμάσει και προσφέρει ένα ελληνικό μενού που αξίζει να δοκιμάσετε!

Η προέλευση των εκλεκτών εδεσμάτων που προσφέρουμε στο εστιατόριο Μπακάλης προέρχονται είτε από τη θάλασσα είτε από το βουνό. Οι δυνατοί συνδυασμοί είναι αμέτρητοι και κάθε ένας από αυτούς είναι σε θέση να ευχαριστήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο με τις ιδιαίτερες γεύσεις και τα μυρωδικά που τις συνοδεύουν. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα από τα μπαχαρικά και ο ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε μέχρι τα ψάρια, τα θαλασσινά και τα κρέατα. Οι αλοιφές μας είναι χειροποίητες, ενώ ταυτόχρονα όλα έχουν ως βάση ντόπια, φρέσκα και αγνά υλικά, τα οποία συνθέτουν και δημιουργούν αυτή τη νοστιμιά που θα βρείτε στα πιάτα μας. Ανυπομονούμε να μαγειρέψουμε για εσάς!

Delivery

Αν ψάχνετε για μια γευστική επιλογή που θα φτάσει απευθείας στην πόρτα σας, τότε σας προτείνω να δοκιμάσετε το delivery μας.

Dine In

Με μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, το εστιατόριό μας δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου η απόλαυση της κουζίνας μας συναντά την άνεση του χώρου.

Private Dining

Με την επιλογή του private dining, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας σε έναν προσαρμοσμένο χώρο που διαθέτει αποκλειστικότητα για εσάς και τους καλεσμένους σας.

X